Westflex is 100% betrokken bij de werkgever

Onze aanpak: u heeft een vaste intercedent als contactpersoon. Samen maken wij afspraken over de selectiecriteria. De juiste man op de juiste plaats is belangrijk voor het leveren van efficiëntie en kwalitatief werk.

Voor de gemotiveerde medewerkers is het van belang dat alles goed geregeld is. Huisvesting, de zorgverzekering, vervoer en wekelijkse betalingen zijn belangrijke aspecten hiervan.

Westflex is actief in diverse sectoren, en voldoet aan de strenge regelgeving en normeringen. Westflex is lid van de ABU en heeft daarnaast vele keurmerken in huis, zoals VCA voor het werken in technische omgevingen en SNF voor de huisvesting. Dit is goed voor de werknemer, en u plukt hier ook de vruchten van.

 

De medewerkers van Westflex

De medewerkers van Westflex zijn van diverse nationaliteiten en deskundig op verschillende vakgebieden. Er zijn medewerkers beschikbaar met en zonder opleiding en met en zonder werkervaring. Het selecteren van de door u gezochte specifieke medewerkers vindt plaats in onze recruitmentbureaus in de diverse landen en natuurlijk in ons hoofdkantoor in De Lier. Het selectieproces is intensief en zorgvuldig. Elementen als taalvaardigheden, achtergrond, interesses, leeftijd en behaalde diploma’s worden opgenomen in de CV die van elke medewerker wordt opgesteld.

Op deze manier kunnen wij u voorzien van precies die medewerker of die groep medewerkers die u zoekt, geselecteerd aan de hand van uw eisen en behoeften. Daarmee krijgt u juist die gemotiveerde, toegewijde medewerker in uw bedrijf.

Recruitment vindt onder andere plaats in Polen, Letland, Moldavië, Litouwen, Roemenië, en natuurlijk in Nederland.