Onze missie en visie

Missie

Westflex is een Nederlands uitzendbureau. Wij helpen bedrijven en organisaties met het realiseren van hun arbeidsbehoefte, wat wordt gedaan middels het recruiteren van tijdelijke krachten of vaste medewerkers. Onze wortels liggen in de agrarische sector, waarbinnen Westflex een topspeler is. Dat is te merken aan onze werkwijze: accuraat, snel, flexibel en no-nonsense. Daarnaast is Westflex sinds langere tijd ook sterk in andere sectoren. Bedrijven waarderen voornamelijk onze transparante werkwijze. Wij streven ernaar om alle gewenste werkzaamheden eerst zelf goed te begrijpen, voordat we de meest geschikte werknemers selecteren.

Mensen staan centraal bij Westflex. We staan dichtbij onze opdrachtgevers en medewerkers. We bieden een helpende hand bij belangrijke zaken op allerlei fronten, zoals optimale arbeidsinvulling voor opdrachtgevers, huisvesting, payroll, en verzekeringen voor buitenlandse medewerkers.

Werken bevordert de ontwikkeling, de activiteit en de financiële situatie van een mens. Ook heeft het een grote invloed op de rol van de mens in de maatschappij. Daarom houdt Westflex van werken. Dat vragen we ook van onze medewerkers. Alleen gemotiveerde en energieke kandidaten vinden een plek bij Westflex. Naast gemotiveerd en energiek zijn onze medewerkers ook vakkundig en gekwalificeerd. Zo zijn medewerkers voor technische werkzaamheden VCA-gecertificeerd.

Westflex staat ingeschreven bij de ABU, voldoet aan NEN 4400-1 – de norm voor in Nederland gevestigde uitleners, aannemers en onderaannemers – en is gecertificeerd volgens VCU, de Veiligheid en Gezondheid Checklist voor Uitzendorganisaties.

Visie

De arbeidsmarkt beweegt. Bedrijven en organisaties hebben te maken met pieken en dalen in hun bedrijfsvoering. De inzet van een flexibel personeelsbeleid en gemotiveerde, energieke medewerkers maken het mogelijk om in korte tijd het werk eigen te maken en de klussen optimaal uit te voeren.

Ook wordt het voor bedrijven steeds meer noodzaak om goed opgeleid personeel te vinden. Zonder geschikte, gemotiveerde en energieke krachten kunnen bedrijven en organisaties niet overleven. Daarom neemt Westflex voor uw bedrijf of organisatie ook de matchmaking tussen opdrachtgever en de meest geschikte kandidaat uit handen.