Maak kennis met Westflex

Westflex is een Nederlands uitzendbureau. Wij helpen bedrijven en organisaties met het realiseren van hun arbeidsbehoefte, wat wordt gedaan middels het recruiteren van tijdelijke krachten of vaste medewerkers. Onze wortels liggen in de agrarische sector, waarbinnen Westflex een topspeler is. Dat is te merken aan onze werkwijze: accuraat, snel, flexibel en no-nonsense. Daarnaast is Westflex sinds langere tijd ook sterk in andere sectoren. Bedrijven waarderen voornamelijk onze transparante werkwijze. Wij streven ernaar om alle gewenste werkzaamheden eerst zelf goed te begrijpen, voordat we de meest geschikte werknemers selecteren.

Mensen staan centraal bij Westflex. We staan dicht bij onze opdrachtgevers en medewerkers. We bieden een helpende hand bij zaken op allerlei fronten, zoals optimale arbeidsinvulling voor opdrachtgevers, huisvesting, payroll, en verzekeringen voor buitenlandse medewerkers.

100% betrokken bij de werkgever

Onze aanpak: U heeft een vaste Job Coach en een vaste accountmanager. Samen maken wij afspraken over de selectiecriteria. De juiste persoon op de juiste plaats is belangrijk voor het leveren van efficiëntie en kwalitatief werk.

Meer informatie hierover vindt u op onze Job Coaches pagina.

De medewerkers van Westflex

De medewerkers van Westflex zijn van diverse nationaliteiten en deskundig op verschillende vakgebieden. Er zijn medewerkers beschikbaar met én zonder opleiding, maar ook met én zonder werkervaring. Het selecteren van de door u gewenste medewerkers vindt plaats in onze recruitment kantoren in Nederland, Letland, Polen en Roemenië. Het selectieproces is intensief en zorgvuldig.
Op deze manier kunnen wij u voorzien van precies die medewerker(s) die u zoekt, geselecteerd aan de hand van uw wensen en behoeften.